Pelud spašava! Recept za lijek koji će vam promijeniti život!

Kako bi iskusili čudvotvoran učinak peludi na naš organizam potrebno ju je konzumirati s vodom ili medom, ne samostalno jer je tako učinak gotovo beznačajan.Pravilnom prehranom i kretanjem do zdravlja i zadovoljstva

Nevjerojatno, ali istinito, ova tvar ima čudotvoran učinak na organizam.
Pelud sadrži preko 250 tvari koje su vašem tijelu potrebne kako bi normalno funkcioniralo. Pelud uspješno liječi mnoge tegobe. Pelud čisti krv, regenerira jetru, pomaže oboljelima od hepatitisa, liječi hipertenziju, ali i snižava razinu kolesterola i povoljno utječe na živčani sustav. Pelud je dobra u borbi protiv infekcija mokraćnih putova, ima znatan učinak na rast i razvoj, povećava plodnost, povećava broj eritrocita i leukocita. Usporava starenje, stimulira apetit, jača koronarne arterije, mišićno tkivo i srce, poboljšava vid i potiče rast kose. Dobar je kod anemije jer znatno povećava nivo hemoglobina u krvi.

Pelud je značajan kao dodatak prehrani jer sadrži od 7 do 35 % proteina. Pčelinja pelud sadrži preko 50 % više proteina od govedine, ali njegov sadržaj masti je jako nizak.
Kako bi iskusili čudotvoran učinak peludi na naš organizam, potrebno ju je konzumirati s vodom ili medom, ne samu jer je tako učinak gotovo beznačajan.

Dnevna doza za odraslog čovjeka je samo jedna žličica, dok je za djecu pola čajne žličice. Prije spavanja u čašu vode stavite žličicu peludi. Ostavite preko noći, a ujutro dodajte nekoliko kapi limuna i popijte na prazan želudac. Sljedećih pola sata najbolje je ne konzumirati ništa.

face