SNIZENJA.HR - Pravila o privatnosti

Uvod
SNIZENJE.HR, vrlo ozbiljno shvaća zaštitu osobnih podataka klijenata i potencijalnih kupaca – te vas ovdje obavještava o načinu na koji rukuje pojedinim podacima. Sljedeća Pravila o privatnosti i kolačićima pružit će vam informacije o osobnim podacima koji se prikupljaju, obrađuju i koriste.

Ova stranica vas obavještava o našim pravilima o prikupljanju, korištenju i otkrivanju osobnih podataka pri kretanju kroz našu web stranicu www.SNIZENJE.HR i odabirima koje ste povezali s tim podacima. Ova se pravila primjenjuju kada se nalazimo u ulozi kontrolora osobnih podataka naših posjetitelja.

Relevantno zakonodavstvo
Zajedno s našim poslovnim i internim računalnim sustavima, ova je web stranica osmišljena u skladu sa sljedećim nacionalnim i međunarodnim zakonima vezanim uz zaštitu podataka i privatnost korisnika:

Opća uredba o zaštiti podataka EU 2018 (GDPR)
Zakon o zaštiti osobnih podataka (’’Službeni glasnik Bosne i Hercegovine“ 49/06)
Podaci koje prikupljamo
Osobni podaci koje dobrovoljno pružite
Osobni podaci su informacije koje posebno identificiraju pojedinca, kao što su vaše ime, adresa e-pošte, telefonski broj, adresa, tvrtka i zemlja.

Prikupljamo vaše osobne podatke kada:

nas kontaktirate preko kontakt i aplikacijskih formi
se pretplatite na naš newsletter
nas kontaktirate direktno putem emaila
Nijedan od vaših podataka neće biti pohranjen na ovoj web stranici, prodan ili proslijeđen dolje opisanim trećima stranama.

Umjesto toga, podaci će se prikupljati i bit će poslani preko Simple Mail Transfer Protocol (SMTP) ili Application Programming Interfaces (APIs). Naši vlastiti SMTP poslužitelji zaštićeni su preko TLS-a (poznat kao SSL) što znači da je sadržaj e-pošte šifriran korištenjem SHA-2, 256-bitne kriptografije prije nego je poslan.

Ostali podaci koje prikupljamo
Kada posjetite našu web stranicu, možemo koristiti tehnologije kao što su Google Analytics, Mailchimp ili drugi alati trećih strana za prikupljanje podataka o vašem posjetu našoj web stranici. Ovi alati pružaju nam informacije o tome kako stupate u interakciju s našim web stranicama ili newsletter kampanjama.

Google Analytics
Naša web stranica koristi Google Analytics, uslugu web analize koju pruža Google, Inc. Google Analytics upotrebljava kolačiće, tekstualne datoteke pohranjene na vašem računalu kako bi pomogla web stranici da analizira korištenje web stranice. Koristit ćemo ove podatke kako bismo utvrdili broj korisnika koji posjećuju našu web stranicu, kako su stigli na našu web stranicu i kako bismo bolje razumjeli njihovo ponašanje na našoj web stranici, kao što su najčešće pregledane stranice. Sve o Google pravilima privatnosti pročitajte ovdje. Google-u možete zabraniti prikupljanje i analizu podataka generiranih na kolačićima o vašoj upotrebi web stranice instaliranjem dodatka za preglednik na ovom linku.

Facebook
S vašom dozvolom naša web stranica koristi uslugu Pixel za praćenje konverzija tvrtke Facebook Inc., 1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94304, SAD. Ovaj alat omogućuje nam da pratimo radnje korisnika nakon što su preusmjereni na web mjesto pružatelja usluga klikom na Facebook oglas. Ova usluga nam omogućuje praćenje učinkovitosti Facebook reklama za potrebe statističkih i tržišnih istraživanja. Prikupljeni osobni podaci ostaju anonimni. Budući da Facebook čuva prikupljene podatke, u mogućnosti je povezati podatke s vašim Facebook računom i koristiti podatke u svoje vlastite svrhe oglašavanja, u skladu s pravilima o korištenju podataka u Facebooku koje možete pročitati na https://www.facebook.com/about/privacy/. Facebook Conversion Tracking također omogućuje Facebooku i njegovim partnerima da vam prikažu oglase na Facebooku i izvan. Kolačić će se spremiti na vaše računalo u ove svrhe.

Ako ste mlađi od 13 godina, molimo vas da se obratite svojim zakonskim skrbnicima kako biste dobili njihovo dopuštenje.

Molimo kliknite ovdje ukoliko želite opozvati vaše dopuštenje: https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences/.

Osim toga, određeni dijelovi informacija poput IP adrese, inačice preglednika i vremena pristupa su nam automatski poslani preko vašeg računala ili mobilnog uređaja i pohranjeni na našem poslužitelju. Trenutno se prikupljaju informacije o vrsti mobilnog uređaja i operacijskog sustava. Koristimo te podatke samo za provođenje statističkih i analitičkih učinaka ili za kazneni progon neovlaštene upotrebe naših web stranica.

Pravila o kolačićima
Na našoj stranici koristimo kolačiće. Za više detalja pogledajte našu Pravila o kolačićima stranicu.

Zašto koristimo vaše podatke
Postoji nekoliko svrha obrade vaših podataka od strane SNIZENJE.HR

SNIZENJE.HR obrađuje vaše osobne podatke prvenstveno za isporuku naših usluga te za pokretanje, održavanje i razvoj poslovanja. Ako se obratite našoj službi za korisnike, upotrijebit ćemo informacije koje ste dali kako bismo odgovorili na vaša pitanja ili riješili vašu žalbu. Kako bismo osigurali da su naše usluge u skladu s vašim potrebama, ti se podaci mogu koristiti za pitanja poput anketa o zadovoljstvu korisnika.

SNIZENJE.HR obrađuje vaše osobne podatke kako bi vas kontaktirali u vezi naših usluga i obavijestili vas o promjenama naših usluga i proizvoda. Vaši se podaci također koriste za istraživanje i analizu poboljšanja naših usluga i naše web stranice. Možda ćemo u određenim slučajevima upotrijebiti vaše podatke koji se unose na našu web stranicu kako bismo e-poštom poslali podatke o drugim uslugama, pod uvjetom da ste nam dali pristanak za to.

SNIZENJE.hHR obrađuje vaše osobne podatke kako bi izvršio naše ugovorne obveze prema vama i u skladu s zakonskim obvezama. Nadalje, obrađujemo vaše osobne podatke kako bismo nastavili s našim legitimnim interesom za održavanje i razvoj našeg poslovanja.

Na navedenim kontaktnim obrascima pružit ćemo vam mogućnost izbora uključivanja u naše izravne marketinške kampanje.

Kršenje podataka
Obavijestit ćemo o nezakonitom kršenju podataka baze podataka ove internetske baze ili baze podataka bilo kojeg od naših procesora za obradu podataka treće strane svim relevantnim osobama i tijelima u roku od 72 sata od prekršaja ako je očito da su osobni podaci ukradeni.

Vaša prava
Smatramo da je važno da možete kontrolirati svoje osobne podatke. Imate sljedeća prava:

a) Pravo na pristup
Od SNIZENJE.HR imate pravo dobiti potvrdu o tome da li se obrađuju osobni podaci o vama, kao i pristup odgovarajućim podacima, uključujući primjerak izdavanja.

b) Pravo na ispravak
Od SNIZENJE.HR imate pravo dobiti, bez kašnjenja, ispravljanje netočnih osobnih podataka, uključujući pravo na popunjavanje nepotpunih podataka.

c) Pravo na brisanje
Od SNIZENJE.HR imate pravo dobiti brisanje vaših osobnih podataka, bez kašnjenja, ako postoji problem s temeljnom zakonitosti obrade podataka.

d) Pravo da budete zaboravljeni
Od SNIZENJE.HR imate pravo dobiti brisanje osobnih podataka, bez kašnjenja, a SNIZENJE.HR ima obvezu brisanja osobnih podataka, bez kašnjenja, gdje je to primjenjivo u skladu s člankom 17. GDPR-a.

e) Pravo na ograničenje obrade
Od SNIZENJE.HR imate pravo dobiti ograničenje obrade ako se primjenjuje jedno od sljedećeg:

Nositelj podataka stavlja prigovor na točnost podataka.
Nositelj podatka stavlja prigovor na brisanje podataka i zahtjeva ograničenje.
Podaci nisu više potrebni, ali nositelj podataka zahtjeva uspostavu, vršenje ili obranu pravnih potraživanja.
Prigovor na daljnju obradu, čekajući potvrdu legitimnih razloga za nadjačavanje nositelja podataka.

f) Pravo na prijenos podataka
Imate pravo primiti osobne podatke u strukturiranom, uobičajenom i čitljivom obliku i imate pravo prenijeti te podatke drugom kontroloru bez ometanja SNIZENJE.HR kojem su dostavljeni osobni podaci.

g) Pravo na prigovor
Imate pravo na prigovor obrade vaših osobnih podataka u bilo kojem trenutku preko sljedeće adrese: info@SNIZENJE.HR .

h) Pravo protiv automatske odluke
Imate pravo ne biti podvrgnuti odluci koja se temelji isključivo na automatiziranoj obradi, uključujući profiliranje, što proizvodi pravne učinke.

Promjene naših pravila o privatnosti
Ova Pravila o privatnosti i kolačićima mogu s vremena na vrijeme biti podložna promjenama, u skladu sa zakonima ili razvojem industrije. Nećemo eksplicitno obavijestiti naše klijente ili korisnike web stranica o tim promjenama. Umjesto toga, preporučujemo da povremeno provjeravate ovu stranicu za sve izmjene pravila.

Kontakt
SNIZENJE.HR,

DPO email: info@SNIZENJE.HR

face