Uštedite vrijeme: Kako skuhati cijeli kukuruz u mikrovalnoj

Pravilnom prehranom i kretanjem do zdravlja i zadovoljstvaSlavni kulinarski magazin The Kitchen uvijek ima pokoji trik u rukavu, a ovaj su put otkrili kako brzo i lako skuhati cijeli kukuruz u mikrovalnoj pećnici.

Slavni kulinarski magazin The Kitchen uvijek ima pokoji trik u rukavu, a ovaj su put otkrili kako brzo i lako skuhati cijeli kukuruz u mikrovalnoj pećnici.

Mikrovalna pećnica već nas je naviknula na to da u njoj brzo i lako pripremamo mnoga jela, a nije mala stvar dugotrajno kuhanje kukuruza svesti na nekoliko minuta.

Pravilnom prehranom i kretanjem do zdravlja i zadovoljstva

Za ovu metodu nije potrebno guliti kukuruz jer će listovi zadržati vlagu pa će se zrna ravnomjerno skuhati. Također ćete poslije lakše maknuti niti koje se kriju ispod listova

Budući da je svaka mikrovalna pećnica drugačija, morat ćete malo eksperimentirati, ali možete računati da su za dva klipa dovoljne oko četiri minute.

Nakon kuhanja sve klipove morate ostaviti da odstoje nekoliko minuta jer iako se listovi izvana neće činiti vreli, unutrašnjost vas može ozbiljno opržiti. Osim toga, klip ćete lakše oguliti ako malo odstoji i ohladi se.

face